Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

sâmbătă, 10 aprilie 2010

De luni incepem campania!

Acum, ca am reusit sa facem acest blog, incepem campania de mediatizare a cazului nostru, a problemelor pe care David le are.
Am incredere ca in final vom reusi ceea ce ne-am propus. Pentru ca stiu ca intre noi inca exista OAMENI.
Vom trimite mesaje catre presa, radiouri, televiziuni, persoane publice, institutii, bloggeri. Sigur se vor afla cativa care ne vor intinde o mana de ajutor. Asa cum altii au reusit, vom reusi si noi. Pentru ca David merita si trebuie sa fie bine!
Doamne ajuta!

17 comentarii:

  1. Buna! Am ramas impresionata de povestea micutului David, de aceea am sa incerc sa promovez blogul acesta cat de mult pot, chiar daca nu am posibilitatea sa il ajut financiar, macar sa incerc spun la cat mai multe persoane despre blogul acesta, poate cineva care are posibilitatea va va ajuta! Am cel putin 4000 de "prieteni" pe hi5, carora le voi trimite un mesaj cu acest blog si poate macar cativa va vor putea ajuta.Numai bine si sanatate cat cuprinde!!!Si un pupic mare pentru David!Cu drag, Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Puterea Lui Dumnezeu e mare !Multe rugaciuni si neaparat mers la Mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Prislop (langa Hateg). Personal o sa donez in aceste zile o suma de bani.O sa trimit acest blog prietenilor. Doamne ajuta!Pupici cu lipici pt.David.

    RăspundețiȘtergere
  3. Folositi un numar pt donatii prin SMS. E mai simplu. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de aceeasi parere cu cel/cea care spunea sa folositi un nr de donatii prin SMS. SUnt sigura ca multi oameni ar dori sa ofere un ajutor, dar sunt mult prea comozi.Incercati sa faceti cumva sa aveti un asemenea numar, si cu siguranta veti reusi sa adunatii banii mult mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost sa intreb nu este usor iti cere multe acte
    numai pri fundatie se poate noi nu avem asa ceva traim cu speranta
    Dumnezeu ne va ajuta
    peste tot unde mi-am dorit sa ajung cu David am reusit
    insa la Constanta e mai greu
    Am fost si la minastiri, Podrog ,Sfinta Treime linga Lugoj Minastirea Sagului,Cebza la 1 an si 1 luna am fost la Prislop
    si il inpartasesc in fiecare Duminica simt ca
    D-zeu nu ne lasa

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga David, ti-am postat si eu povestea pe blogul meu: http://suchardine.wordpress.com
    Daca mamica ta doreste, ma poate contacta sa-ti pun la dispozitie cateva adrese de mail utile din media. Sa te faci bine, draga David!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum pot publica un banner pe site-ul meu? Am incercat la "Cum puteti ajuta" dar am nevoie de cod html!
    Sanatate lui David!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Dan, multumim. Poti prelua poza cu copy-paste si dupa ce o adaugi gadgetul "fotografie", la adresa URL catre care se creeaza link dand click pe poza bagi adresa noastra, www.davidteodorescu.blogspot.com
    Sper sa mearga, alti prieteni asa au facut.

    RăspundețiȘtergere
  10. FOLOSITI UN NUMAR PENTRU DONATII PRIN SMS.E MULT MAI COMOD SI SIGUR VE-TI ADUNA MAI MULTI BANI. SUCCES

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca a D_zeu te are an planul sau sa te salveze micutule david vei fii salvat si cu siguranta te vei face bine pentru ca meriti esti foarte frumos si ma rog ca D_zeu sa ati dea sanatate

    RăspundețiȘtergere
  12. Multa sanatate lui David si Doamne ajuta!
    Am un blog de alta natura dar voi posta blogul vostru in lista mea.....poate se vor gasi oameni cu suflet care sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim SIMONA

    sanatate si multe realizari

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur nespus ca am reusit sa il introduc pe David pe Hi5, spunandu-i povestea, iar acum vad ca peste tot circula mesajul pe care l-am intitulat "Sa-l ajutam pe David!!!" Sper ca publicitatea pe care am incercat sa o fac acestui blog, sa fie macar o mica parte din rezultatul obtinut.Am sa ma lupt sa ii fac cunoscuta povestea in continuare,pana cand am sa vad ca ati reusit sa strangeti toti banutii necesari si sper din suflet sa reusiti sa ii oferiti o viata cat mai normala micutului!Iti doresc multa putere micutule, si tie si mamei tale care se lupta atat pentru tine, si sunt convinsa ca meriti pentru ca esti un scump si un frumos!Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim Alexandra ca te gindesti la noi sa ai parte de multe realizari si sa-ti dea D-zeu tot cei mai frumos pe lume pupici multi de la DAVID

    am sa revin cu o postare noua despre David si poze noi

    RăspundețiȘtergere