Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

vineri, 21 mai 2010

Un pas inainte, o speranta mare

Dragii nostri,
Asa cum poate ati vazut la suma donata pana acum, cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru am reusit sa adunam suma necesara primei sesiuni de terapie hiperbara, programata pentru luna august (15 sedinte x 400 ron/sedinta). Avem, insa, nevoie in continuare de voi pentru a aduna si suma necesara celei de-a doua sesiuni de terapie. Si suntem siguri ca veti fi alaturi de noi. Speram sa reusim pina la capat. Doamne ajuta!
David este vizibil mai bine, mai ales de cand am inceput sa mergem la gradinita Luminita (Centrul Speranta din Timisoara) speciala pentru copiii cu deficiente de vedere si de cand am inceput si sedintele de logopedie. David este mai prezent, activ, curios de tot ce se intampla in jurul lui, s-a obisnuit sa aibe mereu copii in preajma, scoate multe sunete, rosteste silabe, ceea ce nu facea pana acum.
In urma cu cateva zile am facut un control neurologic, nu mai fusesem la dr. Bacos din martie. Inainte cind vedea doctorul plingea tot timpul, nu putea sa-l atinga ca lesina de plins. Neurologul s-a mirat de progresele lui David, si ne-a spus ca daca reusim sa adunam banii necesari sa-l ducem la hiperbara desi exista la nivel international si national si pareri pro, si contra. Cel mai important insa e ca in ultimul timp David nu face crize de epilepsie, cred ca medicul a reusit sa dozeze tratamentul in asa fel incat sa nu se mai intample asta. Inainte cand doza era prea mare era foarte agitat, iar cand era foarte mica facea mereu crize.
Ma bucur cand vad ca David intelege aproape tot ce ii spun, dar ma doare sufletul cand vad ca nu stie sau nu poate sa spuna ce ar vrea. Dimineata la ora 7 se trezeste si se uita la geam, imi face semn si incearca sa-mi spuna ca a ajuns masina ("bmbm" :)). Gradinita de nevazatori la care merge David le asigura transportul gratuit copiilor care o frecventeaza, asa ca in fiecare dimineata microbusul ne ia pe toti si ne duce la gradinita iar apoi la pranz ne aduce inapoi acasa. Iar lui David ii place asa de mult!
La gradinita se joaca, face logopedie prin joc, stimulare vizuala, deseneaza, motricitate fina, gimnastica, doamnele educatoare (toate sunt de profesie psihologi) ii invata cintece, povesti. A fost greu la inceput, in primele 2 saptamini David plingea mereu, nu era obisnuit cu straini, dar acum e bine, ii place foarte mult. Ma bucur ca exista si astfel de centre, pentru ca la gradinitele obisnuite am fost refuzati...
Eu sint multumita si ii multumesc lui Dumnezeu ca este bine. Eu stiu cum a fost inainte si nu doar eu. Toata lumea care ne cunoaste vede ce progrese a facut si cum s-a schimbat. Si nu doar datorita gradinitei, ci si a sedintelor de recuperare si a internarilor la centrele medicale de recuperare intensiva din tara, pe la care am fost pana acum. Am facut eforturi foarte mari ca sa reusim ce am reusit deja. Si as vrea sa intelegeti ca nu ne este usor ca am ajuns sa cerem bani strainilor. Si oricat de umilitoare ar fi unele situatii in care ne gasim uneori sau in care ne pun unele persoane, stiu ca o fac pentru David. Si ca nu am bagat mana in buzunarul nimanui. Cine a dorit sa ne ajute, a facut-o fara sa puna intrebari. Si sper sa se gaseasca si alti OAMENI cu suflet care sa ne ajute sa adunam si restul sumei necesare.
Doamne ajuta pe David si pe toti copiii sa se faca bine, sa aline durerea din sufletul parintilor lor. Pentru ca este dureros, este o durere de neimaginat sa-ti vezi copilul bolnav si uneori sa te simti neputincios; doar cine trece prin asa ceva poate intelege cu adevarat.
Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Va iubim, chiar daca nu va cunoastem. Pentru ca datorita voua David are sansa sa fie mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu