Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

joi, 22 iulie 2010

Pe ultima suta de metri











Dragii nostri,
Va dau o veste buna: pe data de 13 august David va face prima sedinta de hiperbara. Am gasit si gazda in Constanta pentru cele 2 saptamani cat va dura prima sesiune de terapie, cu ajutorul unei mamici care a stat acolo in trecut, tot pentru recuperare. Ne costa cazarea 60 ron/noapte si am platit deja un avans de 200 de ron. Am cumparat si bilete pentru tren, ne-au costat 320 ron numai dus la vagon de dormit. Oricum, la intoarcere am sa va justific toata suma de bani cheltuita.
Am fost cu David la tara, la parintii mei, o saptamina. A fost frumos, dar si trist. Din pacate, fiind inconjurata de 3 nepoti sanatosi mi-a fost greu sa-l vad pe David printre ei. A fost greu sa-i vad alergand in jurul lui David, uneori chiar incercau sa se joace cu el, dar se plictiseau repede. Daca nu poate alerga cu ei, nu poate bate mingea prin curte... Am plans. Am plans si din cauza asta , dar si din cauza unor persoane care numai oameni nu se pot numi. Nu stiu cat timp o sa mai pot indura jignirile celor din jur, legate de faptul ca am un copil cu handicap. Se vede ca unele persoane nu inteleg ce inseamna durerea. Ma rog mereu la Dumnezeu sa-l ajute pe micutul meu.
In prezent david face logopedie de 4 0ri pe saptamina, doamna cu care lucram vrea sa-l ajute, stie ca are nevoie de foarte multe ore si ne ia banuti mai putini 20 ron la o sedinta de 2 ore. Iar David, incet-incet, progreseaza si asta ne bucura foarte mult.
Va multumesc inca o data voua, celor care ne-ati fost alaturi si ne-ati ajutat si le multumesc si celor care ne vor ajuta de-acum incolo. Pentru ca inca avem nevoie de ajutor pentru a putea ajunge la terapie si in octombrie. Va multumim.

2 comentarii:

  1. Ma bucur sa aflu ca David va merge la prima sedinta de terapie hiperbara. Va doresc numai si sa va dea Dumnezeu multa tarie sa treceti cu bine peste toate si de rautatea unor oameni de care ma intreb si eu cateodata daca se pot numi oameni cu adevarat. Pupici multi lui David!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult pentru ginduri bune sanatate si numai bine pupici de la DAVID

    RăspundețiȘtergere