Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

sâmbătă, 2 octombrie 2010

NoutatiDragii nostri, ne-am intors acasa de la recuperare din Buzias. A fost bine, dar cam putin, copiii fac doar 30 de minute de gimnastica pe zi, ceea ce consider ca este putin. Conditiile sunt ok, dar am venit cam dezamagita de-acolo.
Pentru ca David anul acesta a inceput sa frecventeze centrul de zi pentru copii cu dizabilitati PODUL LUNG din Timisoara, in data de 18 septembrie, cand ne-am intors de la Buzias, am fost ocupati cu analizele care ne sunt cerute la noua gradinita, cu consultul la ochi si la neurologie. La acest centru copiii stau si pe perioada de vara iunie-iulie, au vacanta numai in august. Cred ca il va ajuta mai mult, va invata sa fie independent, va fi mai bine pentru el sa nu stea tot timpul cu mine. Copiii primesc cate o masa dimineata si la prinz, iar cadrele didactice se ocupa de ei si pun suflet in ceea ce fac pentru ei. Chiar le multumesc din suflet, toate doamnele se poarta frumos si isi da interesul sa lucreze cu el, nu fac diferente intre copii. Primele 3 zile am stat cu el acolo, el in sala de curs si joaca, iar eu afara. M-am bucurat ca s-a acomodat repede. Acum David merge singur dimineata, avem transportul asigurat, microbusul il ia si il si aduce. Imi pare bine ca lui David ii place, ca este bine, s-a obisnuit, deja stie cind il duc dimineata la masina si se bucura mult cand pleaca la gradinita. Programul este foarte complex, la gradinita face kinetoterapie, ergoterapie, logopedie, psihomotricitate, artterapie, hipoterapie, meloterapie, marionete, calculatoare, povesti, invatare curriculara, terapie ocupationala. Cu toate acestea as vrea sa multumesc din suflet echipei de la Gradinita LUMINITA, unde a mers David in perioada februarie-iunie anul acesta, sa le dea Dumnezeu sanatate si cit mai multe realizari in special D-nei Alina Rus, este o femeie deosebita ...
Am fost pentru consultatie la ochi la D-na doctor Stoica, ne-a spus ca este foarte bine cu ochisorii, ceea ce este foarte bine pentru ca atita timp cat recupereaza si vede mai bine, va fi bine si din celelalte puncte de vedere. Este foarte atent, a urmarit-o tot timpul pe dna dr, acum 6 luni plingea si numai cu forta putea fi consultat.
Tot acum am fost si la neurolog pentru consultatie, dl dr Bacos nu l-a mai vazut de mult timp si eram curioasa sa vad cum este EEG-ul dupa HIPERBARA. Concluzia dr Bacos e ca este ... foarte bun EEG-ul fata de ultimul facut cu ceva timp inainte de terapia HIPERBARA. M-am bucurat foarte tare cand am auzit. In plus, dr i-a schimbat medicatia, vom merge pest eo luna la un nou control sa vedem daca se vede vreo schimbare dupa aceste medicamente. Sunt medicamente naturiste care sper sa il ajute, dar stiu ca trebuie sa avem rabdare, ca trebuie schimbate treptat. Vom avea rabdare si ne vom ruga la Dumnezeu, sunt sigura ca ne va ajuta cum ne-a ajutat si pina acum.
Dragii nostrii, noi suntem multumiti de David ca ne intelege, se vede clar ca s-a schimbat in bine dupa sedintele de hiperbara, eu vad imbunatatiri mai ales pe partea psihica, desi si din punct de vedere motor e mai bine. Inainte stia prea putin din ce se intimpla in jurul lui, cand era mai mic statea doar pe spate nu facea nimic, acum este prezent, il vad ca intelege ce spun, doar ca nu poate sa spuna ce-l doare si cum se simte.
Singura si cea mai mare problema este ca pentru a face a doua sesiune de terapie hiperbara la Costanta mai avem nevoie de AJUTOR, mai avem nevoie de BANI. Va multumim foarte mult tuturor ca ne-ati ajutat si VA ROG sa o faceti si in continuare, care cum puteti. Va rog din suflet, pentru David al meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu