Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

vineri, 28 ianuarie 2011

Cu pasi mici facem progreseDragii nostri,
De curand ne-am intors de la Baile 1 Mai - Oradea, unde David a urmat o alta sesiune de recuperare intensiva pe o perioada de 3 saptamani: masaj, gimnastica medicala, electrostimulare, terapie ocupationala.
Ma bucur ca pot sa va anunt ca David este din ce in ce mai bine, pe zi ce trece avem noi si noi progrese. De exemplu, acum poate sa mearga singur cu spatele si sa se ridice de jos fara sprijin. Din punct de vedere motor avansam bine, dar mai avem mult de lucru in ceea ce priveste psihicul. David pe langa deficitul motor, din cauza problemelor neurologice are si un retard psihic care se manifesta in vorbire si capacitatea de a ne intelege. Desi vad ca incepe sa inteleaga unele comenzi mai simple, vad ca inca avem mult de lucru pe partea psihica. Tocmai din acest motiv imi doresc foarte mult sa ajungem inca o data la Constanta si, poate candva sa reusim sa facem si transplantul de celule stem in Germania. Pe parte motorie lucram foarte mult cu el si acasa cu terapeuti particulari, dar si la centrele de recuperare unde mergem periodic: 1 Mai, Zalau, Buzias. Urmatoarea programare o avem tot la 1 Mai pentru perioada 05.03-26.03.
Stiu ca am spus-o deja de multe ori, dar am sa mai repet inca o data ca avem in continuare nevoie de sprijinul vostru pentru a aduna suma necesara in vederea efectuarii celei de-a doua sesiuni de terapie la hiperbara din Constanta. Si, si mai mare nevoie de sprijin pentru aduna suma imensa (pentru noi asa este) pentru transplantul de celule stem de care va vorbeam mai sus, dar si intr-una din postarile anterioare.
Pentru ca am epuizat in mare parte toate metodele la care ne-am gandit pentru a aduna banii necesari si nu am reusit sa adunam cat avem nevoie, am gasit inca o solutie si sper sa ne ajute cat mai multa lume. Am apelat la sprijinul unei fundatii care ne reprezinta in acest demers, care a deschis un cont separat pentru David, in care Dumneavoastra puteti vira prin intermediul formularului 230 cei 2% din impozitul pe salar datorat si platit pe anul 2010. Pentru cei care nu sunteti la curent cu acest formular, pot sa va spun ca banii respectivi oricum v-au fost deja retinuti din salar si virati la stat pe tot parcursul anului 2010, luna de luna. Foarte important insa, este faptul ca legea va da posibilitatea sa virati 2% din suma respectiva catre o asociatie/institutie in vederea sustinerii unor cauze umanitare. In cazul nostru, in vederea sustinerii recuperarii motorii si psihice a lui David.
Va rog din suflet sa ne fiti alaturi in aceasta campanie. Formularul cu datele asociatiei il puteti gasi pe blog.
Va multumim ca ne sunteti aproape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu