Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

La multi ani si multa sanatate
La multi ani dragi nostri va dorim un an nou mai bun, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti sa vi se inplineasca.Dragi prieteni David este bine si suntem foarte multumiti de progresele lui .
Doamne ajuta pe David si pe toti copiii sa se faca bine, sa aline durerea din sufletul parintilor lor. Pentru ca este dureros, este o durere de neimaginat sa-ti vezi copilul bolnav si uneori sa te simti neputincios; doar cine trece prin asa ceva poate intelege cu adevarat.
Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Va iubim, chiar daca nu va cunoastem. Pentru ca datorita voua David are sansa sa fie mai bine. Singura si cea mai mare problema este ca pentru a face a doua sesiune de terapie hiperbara la Costanta mai avem nevoie de AJUTOR, mai avem nevoie de BANI. Va multumim foarte mult tuturor celor care ne-ati ajutat si VA ROG sa o faceti si in continuare, care cum puteti. Va rog din suflet, pentru David .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu