Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

sâmbătă, 26 februarie 2011

Credem si speram


Dragi prieteni, in data de 5 martie vom pleca la recuperare Baile 1Mai Oradea vom sta 21 de zile. Am fost cu David la control la neurologie si oftamologie. Din pacate neurologul nu ne-a dat motive de bucurie, pe EEG inca se vad descarcari, virfuri ridicate (sunt mioclonii), ca si data trecuta. Ca urmare, i-a fost schimbat tratamentul, din nou acum luam DEPAKIN, RIVOTRIL, PIRACETAM si va face CELEBROLIZIN (INJECTABIL). Asa cum poate am scris si in alte postari, David este diagnosticat cu epilepsie simptomatica. Dar in ciuda tuturor diagnosticelor pe care le are, el a progresat foarte bine si neurologul este multumit ca el progreseaza. La ochi are HIPERMETROPIE, nu vede bine; (un exemplu cum vede el: un pix pus pe tocul usii, el il vede la mijlocul usii). Ma rog la D-zeu sa-l ajute sa-l faca bine, traiesc cu speranta ca intr-o zi va fi bine si pentru el. Nu am cuvinte sa descriu durerea si suferinta... Orice cuvinte a-si folosi ca sa descriu durerea pe care o simte un parinte de copil bolnav, grav bolnav nu v-as putea face sa intelegeti. Mi-as dori ca niciodata sa nu mai existe copii bolnavi, chiar daca asta ar insemna ca de-acum sa nu mai fim intelesi de cei din jurul nostru. E GREU . Viata merge inainte, iar noi trebuie sa luptam pentru el.
Dragi prieteni, nu am reusit sa adunam banii pentru a merge in martie la hiperbara, asa cum ne planificasem, de aceea vom mai astepta. Am vorbit cu cei de la Constanta, cind o sa avem bani vom putea merge, dar asta doar daca vom reusi sa adunam banii de care David ARE NEVOIE. Singura si cea mai mare problema este ca pentru a face a doua sesiune de terapie hiperbara la Costanta mai avem nevoie de AJUTOR, mai avem nevoie de BANI. Va multumim foarte mult tuturor celor care ne-ati ajutat si celor care ne intelegeti, VA ROG sa o faceti si in continuare, care cum puteti. Va rog din suflet, pentru David al meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu