Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

luni, 2 mai 2011

Mesaj de multumireDragi prieteni, vreau sa va multumesc din suflet pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat. Cu ajutorul vostru, al tuturor, am reusit sa adunam banii necesari pentru a doua sesiune de terapie hiperbara. Asa cum v-am anuntat deja, acum suntem la Constanta, azi am facut a cincea sedinta de terapie. Vom fi aici pana pe 11 mai si sper ca rezultatele sa fie la fel de spectaculoase ca si dupa prima sesiune pe care am facut-o in august anul trecut.

Am intalnit si regasit aici oameni inimosi si adevarati profesionisti. Doctorul Ion este preferatul nostru, ceea ce imi place cel mai mult la dansul este ca in primul rand este un om si apoi un medic. Putem vorbi orice cu dansul si asta pentru noi, parintii, este foarte important.

Revin totusi la scopul acestei postari, acela de a va multumi voua, celor care ati fost alaturi de noi. Din fericire am reusit sa adunam toata suma pe care ne-am propus-o initial, atunci cand am facut blogul (aproximativ 4000 euro). Si chiar am depasit foarte putin aceasta suma. Cu atat mai bine. Pentru ca deja ne gandim la alti pasi pentru recuperarea lui David. Pentru care sunt necesari alti bani, bineinteles. Dar stiu ca vom reusi tot ce ne-am propus. Va multumim din suflet pentru tot.

Totodata le multumim si celor care ne-au ajutat cu adunarea formularelor 230 dar si celor care si-au redirectionat cei 2% din impozitul pe venit pentru David. Cu banii adunati (vor intra in contul asociatiei care ne reprezinta doar din septembrie incolo) vom merge in Germania, dar vom reveni la momentul oportun cu detalii despre acest aspect.


2 comentarii:

  1. Ma bucur mult ca am reusit sa va ajut. Sanatate multa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim si tie multa sanatate si toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere