Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Nimic nou !!!



Dragi nostri!
Asa cum v-am promis in ultima postare, revin cu vesti despre David, ca urmare a consultatiei facute la Bucuresti, la dr. Daniela Cioplean - oftalmolog. Am vrut neaparat sa aflu o a doua parere vis-a-vis de problemele oftalmologice pe care le are David. De cand a inceput sa mearga se observa mult mai bine ca David are si mari probleme cu vederea. Cand vrea sa ajunga intr-un punct anume sau sa apuce un lucru el nu reuseste sa vada obiectele, asta datorita faptului ca el are probleme neurologice si functia vizuala a fost afectata foarte tare. Dupa mai multe investigatii realizate in cabinetul dr. Cioplean, am primit exact aceleasi concluzii pe care le auzisem deja si la Timisoara de la dr. Stoica Florina. David fiind afectat din punct de vedere neurologic nu putem face mare lucru in prezent. Nici macar ochelarii nu il ajuta prea mult. Totusi, ni s-a recomandat sa ii poarte permanent, pentru a nu-i obosi ochii si mai mult si, in plus, i-am schimbat lentilele. Dioptriile au ramas aceleasi, doar tipul de lentila a fost modificat. Concluzia finala este ca vederea lui David se va imbunatati doar odata ce se va recupera neurologic. Va trebui sa continuam cu recupererea, in special pe parte psihica.
Desi David este inca foarte afectat, eu sunt multumita ca am reusit sa recuperam multe pana in prezent, si nu exista zi in care sa nu ii multumesc lui Dumnezeu ca il vad pe picioarele lui si ca reusesc sa ma inteleg destul de bine cu el, chiar daca nu vorbeste.
Voi reveni in curand cu alte vesti, tinand cont ca la sfarsitul lunii ne vom intoarce de la 1 Mai, unde suntem pentru inca o serie de recuperari.
Va dorim sanatate numai bine.

Un comentariu: