Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

miercuri, 4 aprilie 2012

Am reusit acest lucru doar cu ajutorul vostru

Dragi prieteni,
Asa cum v-am scris si in ultima postare, revin cu mai multe informatii referitoare la ceea ce s-a intamplat cu banii pe care i-am primit cu ajutorul   Dvs. prin directionarea celor 2% din impozitul pe venitul anului 2010.
Asa cum stiti, asociatia care ne-a sprijinit in acest demers a deschis un cont special pentru David, cont care a fost trecut pe toate formularele pe care voi le-ati completat. Pentru cei care nu isi mai amintesc, am avut peste 300 de formulare adunate si depuse la Administratiile financiare din mai multe orase din tara, majoritatea in Timisoara. Pe langa acest cont deschis special pentru David, asociatia avea separat contul ei, deschis cu mai multi ani in urma, cand asociatia a fost infiintata. Din pacate, functionarii administratiilor financiare din Timisoara si inca 2 orase nu au fost atenti si in momentul in care au inregistrat in sistem formularele cu numele asociatiei, aceasta fiind probabil deja in baza lor de date, nu au verificat si numarul de cont, astfel ca toti banii au intrat doar intr-un cont, respectiv contul asociatiei. Desi o parte din formulare au fost adunate de noi cu ajutorul vostru, iar pe ele era un alt cont decat cel al asociatiei, toti banii au intrat in contul acesta din urma. Domnisoara Amina, reprezentantul asociatiei a incercat sa rezolve problema prin adresarea unei solicitari catre Administratia financiara, dar raspunsul primit a fost nesatisfacator, in sensul ca, desi din comoditatea si neatentia lor, nu vroiau sau nu puteau sa reia calculul astfel incat sa spuna concret cat din suma virata revine fiecarui cont. Asa ca asociatia a decis, tinand cont de numarul de formulare pe care le-am adunat fiecare in parte, adica noi si ei, sa vireze in contul personal al lui David suna de 13.050 ron, pentru a putea face toate tratamentele pe care ni le-am propus anul acesta. Ma bucur ca am reusit sa primim aceasta suma, ii multumesc pe aceasta cale Domnisoarei Amina pentru intelegere si corectitudine. 
Asa ca, avand banii de la asociatie pentru formularele cu 2%, dar avand si bani in contul personal al lui David din donatiile dumneavoastra, am reusit sa mergem la Constanta unde am mai facut o sesiune de terapie hiperbara (duminica ne-am intors acasa) si vom reusi sa mergem si in Germania pentru investigatii neurologice. Am inceput deja demersurile in acest sens, am platit deja avansul de 80 de euro solicitat de clinica din Munchen, urmand sa trimitem si documentele medicale. Dupa ce acestea vor fi consultate vom avea o propunere privind investigatiile necesare si un deviz final. Speram ca, cel tarziu in luna iunie sa ajungem si in Germania si sa primim niste raspunsuri la intrebarile noastre.
La Constanta a fost foarte greu, dar ma bucur ca am reusit sa facem a treia sesiune de oxigeno-terapie. Cand am inceput sa adunam banii acum 2 ani, nu mi-am imaginat ca vom ajunge si a treia oara. Iar acum sunt sigura ca aceasta nu a fost ultima data si ca vor mai urma si altele. Si am reusit acest lucru doar cu ajutorul vostru. Va multumim. Pasul urmator este sa investim in sedinte de logopedie. Asa cum stiti, in perioada imediat urmatoare terapiei hiperbare creierul asimileaza mult mai repede si mai bine, asa ca de azi incepem sedintele de logopedie cu un terapeut privat.
Cel mai mult imi doresc ca tot efortul nostru si al vostru, celor care ne-ati ajutat, sa fie rasplatit si rezultatele sa fie la fel de spectaculoase ca si cele pe care David le-a inregistrat dupa cele doua sesiune de terapie la hiperbara. Din punct de vedere psihic, dupa primele doua sesiuni  rezultatele au fost foarte bune. Oricum, o sa va tin la curent cu tot ce se va intampla cu el in continuare din punct de vedere medical. Prietena noastra Diana Cozma, mama lui Rares, asa cum ne-a fost alaturi pina acum ne va ajuta sa ajungem si  in Germania. Acum asteptam sa primim programarea si vom merge impreuna la clinica din Munchen. Am sa va tin la curent cu tot ce vom face pentru David. La rubrica "justificare cheltuieli" veti putea vedea suma de bani pe care David a primit-o si cat am cheltuit pentru terapie.
Va multumesc tuturor ca ne-ati fost alaturi, in special dnei Gabi  si Ovidiu inpreuna cu colegi . Ne rugam mereu ca tot binele pe care il faceti sa vi se intoarca intr-un fel sau altul, fiecare dupa cum va doriti. Va multumim inca o data si va purtam in rugaciunile noastre. Doamne ajuta.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu