Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

marți, 31 iulie 2012

David progreseaza si va multumim din suflet

Dragii nostri prieteni,
In sfarsit am primit un raspuns din Germania, de la Clinica Kinderzentrum din Munchen unde vroiam sa mergem cu David la un consult neurologic. Din pacate raspunsul vine foarte tarziu, tinand cont ca noi din martie am inceput sa discutam cu cei de la clinica, si oricum inca nu avem o programare concreta, ci doar un deviz. Si acesta oricum depaseste asteptarile noastre, cunostintele care au fost la sfarsitul anului trecut acolo au platit cu cateva sute de euro mai putin pentru aceleasi investigatii. Devizul se ridica la 1447 euro si reprezinta contra-valoarea a 2 consultatii cu un neurolog, cateva sedinte de kinetoterapie, un EEG si un control audiologic, toate pe parcursul unei saptamani. Probabil ca totalul s-ar ridica la peste 2000, poate chiar 2500 de euro, pentru ca vom mai avea cheltuieli cu cazarea, masa si transportul pentru toti 3 (eu, sotul meu si David). Pentru ca raspunsul clinicii a venit asa tarziu, intre timp noi am inceput sa facem diverse terapii. Imediat ce ne-am intors de la Constanta, in martie, am facut logopedie o perioada. De peste 2 luni am inceput sa facem terapia ABBA, costul terapiei se ridica la 850 ron luna, iar David lucreaza intensiv cu 2 terapeuti (in fiecare zi cate 3 ore). Pentru ca avem rezultate foarte bune, ne-am hotarat ca toti banii pe care am reusit sa-i adunam prin directionarea celor 2% din impozitul pe venit in 2010, sa-i investim in aceasta forma de terapie. Asa ca mai avem bani sa facem ABBA pina in luna februarie 2013. Dar nu renuntam nici la gandul de a ajunge in Germania la Kinderzentrum. Speram ca vom reusi sa mergem anul viitor in Germania, cu banii pe care ii vom primi pentru formularele 2% din anul 2011. Avand in vedere ca am adunat mai multe formulare decat anul trecut, speram ca si suma de bani pe care o vom primi sa fie mai mare...
Vreau sa va spun ca David este mult mai bine psihic, spune mai multe si de cateva zile imi spune MAMA PAPA, cand ii este foame. Un cuvant de foarte mult timp asteptat... si simt ca va fi si mai bine. Ma rog la Dumnezeu sa ii dea sanatate si cat decat in viata sa se poata descurca si fara mine. Doar  atat imi doresc. Sa fie cat de cat independent, mai ales ca intr-o zi noi nu vom mai fi... Si ma rog lui Dumnezeu nu numai pe David sa-l ajute, ci si pe Rares, prietenul nostru, dar si pe toti copiii care sunt ca si el. Iar tuturor mamicilor care sunt ca si mine cu copii bolnavi, nu le doresc decat sa aibe parte de multa sanatate si putere, ca sa poata lupta pentru puisorii lor, stiu ca este foarte greu dar trebuie sa mergem inainte cu speranta ca va fi bine. Am sa va postez un link cu David ca sa vedeti ce rezultate am obtinut de la terapia ABBA, de asemenea, puteti vedea si cateva poze de la Manastirea Prislop unde am fost pentru a treia oara la mormintul parintelui Arsenie Boca.
Vreau sa va multumesc tuturor ca ne-ati fost alaturi, doar datorita voua si lui Dumnezeu David este mai bine.
Ne rugam mereu ca tot binele pe care il faceti sa vi se intoarca intr-un fel sau altul, fiecare dupa cum va doriti.
http://www.youtube.com/watch?v=bslkCet2irI&feature=channel&list=UL

Va multumim inca o data si va purtam in rugaciunile noastre. Doamne ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu