Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

sâmbătă, 15 decembrie 2012

In lumea asta exista si oameni buni!
 Dragii mei prieteni, vreau sa va impartasesc ceva ce ni s-a intimplat de curand.
In urma cu 2 ani si jumatate cand am inceput sa adunam bani pentru terapiile de care David avea nevoie, un domn, anonim la vremea aceea, a vazut apelul nostru si ne-a ajutat. De atunci acest domn la fiecare sarbatoare de Pasti si de Craciun i-a trimis bani lui David prin diferiti prieteni, desi nu l-a vazut nicodata personal pe David. Pentru ca David a facut atatea progrese, am simtit nevoia sa-l anunt pe acest domn anonim ca sa afle ca ajutorul pe care ni l-a dat si-a atins scopul. La inceput, cand ne-a oferit ajutorul sau, David nu mergea, nu vorbea. Acum David vorbeste cuvinte simple, merge, intelege, este alt copil. Dupa ce i-am trimis acest mesaj, am primit un telefon de la domnul anonim in care mi-a spus "Vin sa il vad pe David".
Si asa a venit domnul cu suflet mare, l-a vazut pe David, a vazut toata familia si va spun sincer ca a ramas impresionat de noi. Mi-a spus ca ne va ajuta sa mergem cu David la un neurolog prieten cunoscut, in Resita. In doar o saptamana totul a fost rezolvat, programare si totul pregatit, sa vina sa ne duca la acea doctorita pe care o cunostea. Am ramas impresionata de Domnisoara doctor care l-a consultat pe David de ceea ce mi-a spus, ca partea stanga a creierului este mai mica decit partea dreapta si va trebui din 3 in 3 luni sa mergem in centre de recuperare, plus in fiecare zi sa facem kinetoterapie. In caz contrar David nu va folosi minuta asa cum trebuie, iar muschii cu timpul se pot atrofia. Ne-a mai spus ca David are sanse sa fie bine doar cu tratament si recuperare, ca are nevoie de multa logopedie, terapie ABA si gimnastica. Ne-a spus ca trebuie sa luptam pentru recuperarea lui. I-a prescris si un tratament: Tonotil, Piracetam, Encephabol, ne-a recomandat sa facem si Cerebrolysin, fiind convinsa ca toate aceste il vor ajuta la memorie.
Vreau sa ii multumesc acestui domn pentru tot ce a facut pentru David, la fel si prieteni dansului pentru ajutorul si eforturile facute pentru noi, pentru timpul pierdut alaturi de noi. Ii multumesc bunului Dumnezeu care a aranjat lucrurile in asa fel incat acest domn sa-l vada pe David in ziar si sa ajungem sa ne cunoastem. In plus, ne-a promis ca ne va ajuta sa ajungem cu David in Austria la un consult specializat. Multumim din suflet pentru tot!
Va cerem in continuare AJUTOR DUMNEAVOASTRA. Va multumim foarte mult tuturor celor care ne-ati ajutat si celor care ne intelegeti, VA ROG sa o faceti si in continuare, care cum puteti. Va rog din suflet, sa-i dati lui David sansa la o viata normala. O puteti face donand orice suma in contul lui sau incontul asociatiei care il sustine pe David. Asociatia un copil pentru copii, cu precizarea donatie pentru David.
Va multumim din suflet.
PS aici gasiti mai multe informatii despre ozonoterapie si despre asociatia care ne sustine: http://www.med-ozon.ro/, http://uncopilpentrucopii.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu