Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

marți, 31 decembrie 2013

LA MULTI ANI !!!

Va multumim tuturor, va multumim voua, celor care va ganditi la noi, celor care ne incurajati, celor care ne-ati ajutat si ne veti ajuta in continuare. Nu pot nominaliza pe cineva, caci sunt multe persoane care ne-au fost alaturi, prieteni, cunoscuti dar si persoane anonime, sau persoane care se vor anonime si nu vreau sa omit pe cineva. Cu ajutorul vostru anul acesta am facut multe terapii la care niciodata nu am indraznit sa visam! Terapie hiperbara, kinetoterapie, hipoterapie si terapie ABA ; totul s-a intimplat datorita voua si lui Dumnezeu ca v-a deschis sufletul catre David. Vreau sa va asigur ca nu ne vom opri aici, vom urma in continuare terapiile de care David are nevoie. Anul acesta David a facut progrese remarcabile la care niciodata nu am visat. Stie absolut tot ce este intrebat, intelege si repeta tot ce i se spune, stie sa ceara ce vrea, este foarte ordonat, intotdeauna pune jucariile la locul lor, nu le lasa aruncate prin casa. Cel mai greu este cu imbracatul si dezbracatul, cu mersul la toaleta si ar fi multe de insirat, dar nu vreau sa stric bucuria randurilor anterioare, pentru ca trebuie sa ramanem optimisti si sa speram ca intr-o zi le vom face si pe acestea. Va dorim din suflet sa aveti parte de UN AN NOU CU MULTA SANATATE SI MULTE BUCURI IN VIATA !!!
Va iubim si va multumim tuturor, cunoscuti si necunoscuti ce ati fost si sunteti alaturi de noi.