Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

vineri, 20 februarie 2015

2 % pentru David!

Am mai incheiat un an! Cu bune sau cu grele, am reusit sa mai bifam un an in care David, alaturi de terapeutii sai, a obtinut lucruri minunate. A fost o munca enorma depusa de el, dar si de terapeuti, familie, prieteni,educatori, etc. Tuturor le multumesc! Insa nu am fi reusit sa obtinem aceste rezultate fara voi, fara prietenii, cunoscutii sau necunoscutii din umbra, voi care, cu bunatatea voastra, ati contribuit la asigurarea fondurilor necesare. Prieteni minunati ca Ignea Livia Pitca Mioara Rodica Rosca Nory Chitu Adnana Cristina Trăistaru Alexandra Vatasescu Catalin Vatasescu s-au alaturat altori prieteni, cunoscuti sau pur si simplu oameni cu suflet mare si impreuna, l-au sustinut pe David. De la un capat la altul al listei, sunt oameni minunati care inteleg ce important este SA POTI TRATA un copil de o boala crunta, ani la rand. Va multumesc tuturor si pentru ca David inca mai are nevoie de terapii si deci de sustinerea voastra, va rog din suflet sa-l ajutati, dirijand si in acest an pentru el, 2% din impozitul pe venit.
 Va doresc tuturor, un an minunat, cu sanatate si vise-plinite !