Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

joi, 16 februarie 2017

Cum este David!

Sunt convinsa ca multi dintre cei care au contribuit la continuarea terapiilor lui David doresc sa afle noutati despre el. Din lipsa de timp, nu am mai reusit sa postez prea mult. David are un parcurs bun. In cei 6 ani de terapii, care au fost posibile doar cu ajutorul vostru, al oamenilor cu suflet mare, David a facut foarte multe progrese. Stiti cu totii ca diagnosticul lui este unul foarte grav, ca doctorii nu ne-au dat prea multe sperante, dar lupta lui, lupta noastra si de ce nu, si lupta Dvs, a dus la rezultate care pareau imposibile. Astazi David vorbeste, povesteste ce-i citim sau ce face la scoala, e vesel si continua cu si mai multa incredere terapiile. In continuare se mentin din pacate crizele de epilepsie, dar avem speranta ca si aici vom reusi sa invingem. Pe 24 februarie suntem programati pentru efectuarea unui EEG de noapte si speram sa avem un rezultat macar ceva mai bun ca ultimul. Tot rau stam si cu orientarea, David inca nu reuseste sa se orienteze bine in spatiu si aici o parte din vina o poarta si vederea lui redusa la 20 % din capacitatea totala. Chiar si cu aceste probleme, David a obtinut destule rezultate incurajatoare. Sigur ca rezultatele au venit in urma terapiilor sustinute pe care le-am urmat, dar am avut si marele noroc sa fim incurajati si inconjurati de oameni adevarati, de oameni care au inteles cat de mult ne zbatem, de oameni care au avut incredere in noi si in medici. Una din marile sanse ale lui David, a fost s-o cunosc pe Diana, mama unui baietel special , care ne-a fost alaturi mereu , dar si ajutorul vostru, al oamenilor care au dirijat pentru noi 2% din impozit. Dorim mai departe sa putem face terapiile atat de necesare si speram sa ne puteti fi alaturi si in continuare, prin dirijarea celor 2% din impozitul pe salariu. Unii ar putea fi mirati ca avem in continuare nevoie de sustinere, dar credeti-ma, diagnosticele lui David sunt complexe, sunt grave si necesita ani multi de terapii pentru ca el sa se descurce si singur cand va fi mare. David va multumeste pentru tot ce ati facut pentru el si multumeste anticipat tuturor celor care aleg sa-l sustina in continuare.