Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

duminică, 27 martie 2011

Vesti despre David

Dragi nostrii ne-am intors acasa de la spitalul de recuperare copii 1 MAI Oradea .Unde am fost internati 3 saptamini.Ma bucur ca pot sa va dau vesti bune despre David ,care reactioneaza foarte bine la proceduri .Desi mai avem inca mult de lucru si de recuperat mai ales din punct de vedere pshic,,David incet incet merge pe drumul cel bun.Am urmat si tratamentul cu celebrolysin 10 injectiipe o perioada de 10 zile ,care sper sa dea rezultate cit mai curind.Efectul lor este sa se vada in vorbire si memorie . Asa cum spuneam,desi David a inceput sa mearga si intelege din ce in ce mai bine ce-ii spunem , nu poate vorbi,nu comunica cu noi in alt fel decit non-verbal. Nici macar mama nu mai spune,desi a fost o perioada in care repeta mereu mama mama mama, tata tata . De asta imi doresc atit de mult sa ajungem din nou la Constanta ,pentru a face si o a doua sesiune de terapie hiperbara . Si sper ca vom reusi .Prin bunatatea voastra am reusit sa adunam aproape toti bani ,mai avem acum nevoie de 1200 ron. Programarea la hiperbara am facut-o deja ,pentru 30 aprilie si sper ca in perioada de timp ramasa pina atunci sa reusim sa adunam si restul de bani. Suma nu este mare dar atunci cind nu o ai .....etc
Stim inca ca in jurul nostru sunt si omeni buni ,pe linga cei care ne-au ajutat deja ,omeni care il vor ajuta pe David .Si pentru asta va multumesc de-acum .Numai bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu