Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

O poveste adevarata

Era in luna decembrie 2009, o seara de iarna ca toate celelalte. Eram acasa. Televizorul mergea dar nu eram foarte atenta la program, ii urmaream pe David si Ovidiu care se jucau pe langa mine. Dintr-o data mi-a atras atentia un cuvant: Rares... Am intors capul catre televizor, mult mai atenta si am vazut ca era difuzat un reportaj despre un baietel de 6 luni, bolnav, ai carui parinti incercau sa adune bani pentru o operatie pe creier. Rares, Rares, nume cunoscut. Si chipurile si mai cunoscute. Era vorba de un baietel pe care il vedeam des la cabinetul de fizioterapie unde mergeam zilnic cu David. Mereu el cu mama lui erau la sala de gimnastica inaintea lui David si pentru ca noi urmam dupa ne intalneam tot timpul pe hol. Vorbisem destul de putin cu mama lui Rares, chestii generale, nu stiam foarte multe despre ei. Si cu atat mai putin ca aveau nevoie de bani pentru o operatie.
In momentul in care s-a incheiat reportajul i-am spus sotului meu ca voi renunta la o sedinta de gimnastica cu David si ii voi da lui Rares cei 30 de ron, pentru ca simteam ca in acel moment are mai mare nevoie de banii respectivi decat noi. Si eram sigura ca pana la urma Dumnezeu ii va ajuta pe copiii nostri.
Timpul a trecut, una-doua-trei luni, si am aflat prin intermediul altor persoane ca Rares a fost operat si este bine.
A venit luna martie, chiar la inceput, noi eram programati la recuperare la centrul de la Zalau dar treceam printr-o perioada foarte grea din punct de vedere financiar. Ovidiu nu luase avansul la servici, indemnizatia urma sa o primesc doar in data de 10, nu aveam nici de unde sa ne imprumutam, iar in 4 martie trebuia sa fim la Zalau. Nu stiam ce sa fac si daca o sa pot merge cu David la recuperare.
Intr-o seara primesc un telefon. Era mama lui Rares. Se intorsesera din Germania din curand iar Rares se prezenta bine dupa operatie. Am ramas blocata cand mama lui Rares mi-a spus ca ar vrea sa ne ajute cu niste bani, pentru ca nu cheltuisera toata suma adunata prin donatii cu doar 2-3 luni in urma. Gestul meu de a-i dona cei 30 de ron lui Rares a contat atat de mult incat parintii lui Rares si-au dorit sa intoarca fapta buna si David a primit de la Rares 2000 de ron.
Inchipuiti-va ce am simtit atunci, i-am dat banii lui Rares cu inima deschisa rugandu-ma pentru sanatatea lui si a lui David, fara sa ma gandesc vreodata ca fapta mea va fi rasplatita si in alt fel decat sufletesc. Aveam atata nevoie de banii in momentele respective, si nimeni nu stia asta...
Nu vreau sa mai adaug altceva decat ca eu si Diana Cozma, mama lui Rares, suntem prietene foarte bune acum, copiii nostri merg in continuare la recuperare impreuna si stiu si simt cu adevarat ca va veni o zi cand se vor juca impreuna prin parc.
Si tineti minte ce va mai spun: "bine faci, bine gasesti" si "dar din dar se face rai". Daca toti oamenii ar tine cont de aceste zicale in lumea ar fi un loc mai bun. Si, asa cum voi ne-ati ajutat, Dumnezeu va va rasplati cand va veti astepta mai putin. Ne vom ruga pentru voi ca D-zeu sa va dea sanatate ,multe realizari si nicodata sa nu va para rau de o fapta buna . DOAMNE AJUTA-I PE TOTI.....