Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

Celule stem pentru DavidDragii nostri, incerc in cele ce urmeaza sa va impartasesc cateva din gandurile si incercarile noastre din ultima perioada, toate legate de dorinta de a-l vedea pe David sanatos cat mai curand posibil. De ceva timp căutăm o metoda terapeutica care sa-l ajute pe David mai mult din punct de vedere psihic. Şi astfel am descoperit prin oameni inimoşi, o clinică în Germania unde se face implant cu celule stem adulte. (www.xcell-center.com)
Este altceva decât ceea ce se face în China. Celulele stem se extrag din măduva osoasă a pacientului şi i se reinjectează în coloană, după o prelucrare prealabilă. Cunosc personal un caz, o fetita din Cluj care a fost deja in Germania, unde a facut doua implanturi de acest gen. Rezultatele sunt multumitoare. In plus, mai puteti vedea informatii despre o alta fetita din Alba Iulia care a efectuat aceasta procedura in august pe urmatoarea adresa: http://mariabeatrice.wordpress.com/celule-stem.
M-am informat si pe Internet dar si direct la clinica despre aceasta procedura si ne-am hotarat sa incercam si acest lucru pentru David. Procedura costă 9.000 euro (a se vedea confirmarea de tratament medical atasata mai jos), dar la fel ca si tratamentul la hiperbara, si aceasta procedura este mult prea costisitoare pentru noi. Ce nu face o mamă pentru puiuţul ei? Cea mai mare bucurie de a avea un copil s-a transformat în cea mai mare tristeţe de a-l vedea ca se chinuie. Copiii sanatosi de varsta lui fug de el pentru ca nu stie sa se joace, el sta si ii priveste sau isi ia jucarii si se joaca singur. Stiu ca ne veti intelege aceasta noua incercare de a-l face sanatos pe David. Ne-am tot gandit la modalitatile prin care sa adunam si aceasta suma, pe langa banii pe care inca ii avem nevoie pentru a doua sesiune de hiperbara (suntem in continuare hotarati sa mergem la Constanta, imediat ce reusim sa adunam si restul de aproximativ 4200 ron necesari, speram noi pana in luna martie 2011). Cu ajutorul "Fundatiei Sf. Andrei" vom incerca sa adunam formularele prin care persoanele fizice pot ceda 2% din impozit. Din discutiile avute cu cei de la fundatie, care ne-au deschis un cont separat in acest sens, am inteles ca banii din impozite vor intra in cont doar anul viitor in septembrie. Stiu ca totul dureaza, important este ca de la clinica din Germania ni s-a spus ca nu este tarziu sa facem aceasta procedura nici peste un an de zile. Asa ca ne pregatim si facem tot posibilul ca in urmatorul an, cu ajutorul vostru, al tuturor, sa adunam si aceasta suma de 9.000 de euro.
VA RUGAM PE VOI CUM NE-ATI FOST ALATURI SI NE-ATI AJUTAT FACETI-O SI DE DATA ASTA. Trebuie sa adunam cat mai multe formulare! Pentru cei care nu stiu, banii pe care ni puteti dona oricum ii platiti la stat sub forma de impozit pe salar, doar ca in loc sa-i dati toti la stat, 2% ii donati lui David. Nu va costa nimic. Pentru cei care sunteti din Timis, nici macar efortul de a merge la Administratia Financiara pentru a depune Formularul 230 personal. Fundatia Sf. Andrei va face acest lucru in locul Dvs. Trebuie doar sa le completati si sa ma contactati, voi veni personal sa le iau, oriunde in oras sau in judet. Vorbiti cu rude, prieteni, vecini, cunoscuti si completati acest formular anul viitor, gandindu-va la binele lui David! Cu cat mai multe formulare, cu atat mai multe sanse pentru David. De asemenea, pentru ca se apropie sfarsitul de an si multe firme trag linia cu plus, poate se vor gasi cativa care sa ne ajute si cu sponsorizari. E din nou vorba de bani care oricum merg la stat, nu trebuie decat sa semnam un contract de sponsorizare si sa ne virati banii in cont. E asa de simplu si nu va costa nimic in plus. M-as bucura sa stiu ca exista si patroni de firme care in loc sa dea banii la stat prefera sa ajute copiii cu probleme. Stiu ca Dumnezeu va va rasplati pe toti pentru binele pe care ni-l veti face.
Oameni buni şi generoşi ne ajută deja , asociaţia “Sfintul Andrei ne sprijină şi ne susţine, de asemenea colege de la locul de muncă prieteni şi nu în ultimul rând, familia. Dacă nu ne ajută comunitatea, cine să ne ajute? Vă rugăm, alăturaţi-vă cu cât de puţin, ajutaţi-l pe David pentru a fi un copil cat de cat normal, sa ne poata intelege, sa stie ce e bine si ce este rau. Ne dorim asa de mult ca la virsta de 7 ani sa mearga intr-o scoala cu copii sanatosi! Mai avem 4 ani pentru a reusi recuperarea lui David, ajutati-ne!
Mulţumim tuturor celor ce se alătură nouă şi ne ajută în această campanie umanitara.