Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament la hiperbara din Constanta.

Puteti dona orice suma in unul din conturile:


Ron: RO90BPOS36607055170RON01

Euro: RO25BPOS36607055170EUR01

deschise la BANCPOST Timisoara

Titular: Teodorescu Valentina Liana (mama)

SWIFT BPOSROBU


Deschis de asociatia ,,Un coplil pentru copii ''

La PIRAEUS BANK RO77 PIRB 3702 7351 3100 1000

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

miercuri, 21 decembrie 2011

SARBATORI FERICITE !

Dragi nostri,

Va multumim tuturor, va multumim voua, celor care va ganditi la noi, celor care ne incurajati, celor care ne-ati ajutat si ne veti ajuta in continuare.
Nu pot nominaliza pe cineva, caci sunt multe persoane care ne-au fost alaturi, prieteni, cunoscuti dar si persoane anonime, sau persoane care se vor anonime si nu vreau sa omit pe cineva. Acum, in prag de sarbatori pot sa va spun ca dorinta mea cea mai mare este sa ajung din nou cu David la Constanta pentru a treia sesiune de terapie hiperbara. Motivul este ca am vazut progrese din punct de vedere psihic, in plus am citit despre cazul unui copil la care rezultatele cele mai semnificative au inceput sa se vada dupa ce a efectuat 40 de sedinte; sau alti copii care dupa terapie au inceput sa vorbeasca. Noi pana acum am facut 30 de sedinte. Trebuie sa ajungem din nou la Constanta! Stiu ca vom reusi. Stiu ca David va vorbi intr-o zi. Asa cum l-am vazut facand primul pas stiu ca va veni si ziua in care il voi auzi vorbindu-mi.
Va multumim tuturor pentru tot sprijinul acordat. Sarbatori fericite, un Craciun fericit si fie sa aveti parte de an nou mai bun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu