Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

luni, 3 octombrie 2011

Am revenit de la recuperare


Dupa 3 saptamani foarte incarcate ne-am intors acasa de la 1 Mai. David a facut zilnic cate 2 sedinte de gimnastica, cate o sedinta de masaj si o sedinta de impulsuri electrice. Plus terapia ocupationala care lui ii place cel mai mult.
Desi suntem foarte obositi nu ne permitem sa pierdem timpul pentru ca gradinita a inceput deja si David va relua cursurile imediat dupa ce vom face analizele necesare la dosar. Pentru ca David merge in picioare in perioada care urmeaza, pe langa gradinita vom insista mai mult pe latura psihica, prin sedinte de logopedie.
In perioada urmatoare va incepe virarea in cont a banilor care ni se cuvin ca urmare a directionarii celor 2%. Inca nu stim la cat se ridica intreaga suma aferenta celor peste 300 de formulare depuse la Administratia Financiara, dar pe masura ce banii vor intra in contul asociatiei voi posta aceste informatii.
Va multumim inca o data .