Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

vineri, 3 februarie 2012

Dezamagire ,dar speram ca vom reusi sa-l ajutam pe DAVID!

Dragi prieteni, Mi-as fi dorit sa vin cu vesti bune dar, din pacate, nu e asa. Dupa cum stiti, anul trecut am adunat peste 300 de formulare prin care cei care au dorit si-au directionat 2% din impozitul pe venit catre contul deschis pentru David de catre Asociatia Sf Andrei. Din pacate in contul asociatiei nu au intrat de la trezorerii decat putin peste 1200 de ron, neasteptat de putin fata de numarul de formulare depuse la Adminstratia Financiara anul trecut. Va multumesc mult ca ati incercat sa ne ajutati dar, din pacate, suma adunata a fost cu mult sub asteptarile mele.
In prezent, in afara de ceea ce va scriam mai sus, in contul deschis de noi pentru David se afla suma de 3500 ron. Deci, in momentul de fata dispunem de aproximativ 4.700 de ron.  Din suma asta 3500 ron vor fi folositi pt terapia hiperbara  iar bani din asociatie 1200 pt sedintele de logopedie pe care vrem sa le facem cind ne intoarcem de la Constanta  .Din pacate prea putin fata de suma de care avem nevoie pentru a face ceea ce ne-am propus anul acesta pentru recuperarea lui David.
Din tot sufletul sper ca, cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru sa reusim sa facem ceea ce trebuie pentru David. Anul acesta avem in plan sa mergem a treia oara la hiperbara, sa reluam sedintele de logopedie in particular (am lucrat cu un terapeut cu 30ron/ora, la centre particulare pretul fiind mai mare, chiar si 50 ron/ora). Din salarul meu de asistent personal de 520 ron si cel al sotului de 927ron nu ne permitem sa facem singuri tot ce ne-am propus.
In afara de oxigeno-terapie, speram sa ajungem si in Germania la o consultatie neurologica. Am sperat din tot sufletul ca vom aduna cu formularele depuse anul trecut la finante suficienti bani pentru a acoperi cheltuielile unui control neurologic la clinica KinderZentrum din Munchen, dar nu stim ce s-a intamplat si de ce pe cele peste 200 de formulare ale unor contribuabili de aici, din judet, de la Trezoreria Timisoara ne-au intrat doar 360ron. Adica mai putin de 2 lei/formular. Ceea ce practic mi se pare imposibil, tinand cont ca am avut foarte multe formulare de la persoane ce au un venit consistent. Am sa merg la finante sa vad ce s-a intamplat de nu au intrat eu mai multi bani. Eu personal am depus toate formularele.
Indata ce voi avea un raspuns il voi posta si cand voi primi si extrasul pe luna ianuarie il voi publica pe blog, asa cum am facut si cu celelalte extrase primite de la Asociatie. Fac toate acestea pentru a arata ca suntem niste oameni sinceri si corecti, a arata ca tot ceea ce facem nu e pentru noi, ci doar pentru recuperarea lui David
David este bine, mai ales de cind ia Oxi Max; e mult mai receptiv si spune multe silabe litere; canta in limba lui. E un mare smecher. A fost putin racit, dar de luni va merge din nou la gradinita.
In Germania vrem sa mergem sa aflam daca David are epilepsie sau nu; de 4 ani ia medicamente anti convulsivante, desi de mult timp nu mai face crize de epilepsie (am sa postez un filmulet legat de acest aspect http://www.youtube.com/profile?user=SuperDraganBoss#p/u .Neurologul a spus ca nu sunt crize, sunt mioclonii de somn. Nu stiu ce sa cred. Peste tot pe unde am umblat, Bucuresti, Cluj, Zalau, Sibiu si Timisoara nu mi s-a spus ceva concret. Doctorii se contrazic intre ei, fiecare schimba tratamentul dupa cum considera ca e mai potrivit si eu nu mai stiu ce sa cred. Acesta este motivul pentru care imi doresc neaparat sa ajunge, cu David in Germania. Pentru ca el recupereaza foarte bine, si merita sa lupt pentru el. Si de aceea VA CER AJUTORUL VOUA, care cum puteti sa-l AJUTATI pe DAVID. Ne puteti ajuta cu donatii, sponsorizari, dar si cu directionarea celor 2% din impozitul pe venit aferent anului 2011 prin completarea formularului 230, pe care vi-l pot pune la dispozitie oricand.
NE VOM RUGA CA PENTRU TOT BINELE FACUT, DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA. Va dorim multa sanatate, e cea mai de pret pe lumea asta, daca esti sanatos in viata le faci pe toate. Doamne Ajuta.
Cu drag David si Valy