Eu sunt David, ma puteti ajuta?

Eu sunt David, ma puteti ajuta?Daca raspunsul dumneavoastra este DA, voi putea sa urmez un tratament DE CARE AM FOARTE MARE NEVOIE

Puteti dona orice suma , Asociatia DAVID TEODORESCU ADRESA :SAT CHISODA,COM. GIROC str.Retezat ,nr.4A

CIF 36837070

cont;RO15RNCB0249159963700001

Deschis la banca BCR Timisoara

TITULAR;TEODORESCU VALENTINA LIANA

Cu ajutorul vostru am reusit sa adunam bani pentru 3 sesiuni de terapie hiperbara pe care le-am facut la Constanta (octombrie 2010, mai 2011 si martie 2012). Ne puteti ajuta in continuare pentru a merge din nou la Hiperbara Constanta, dar si pentru a putea face si celelalte terapii necesare: logopedie, kinetoterapie, terapie ABA si HIPOTERAPIE.

Va multumim din suflet!

duminică, 20 noiembrie 2022

Ce mai face David!

In graba activitatilor de zi cu zi, nu mai reusim sa vedem cum trece timpul, nu ne mai dam seama ca zilele trec repede una dupa alta iar noi traim din sarbatori in sarbatori, din terapii in terapii sau din activitati in alte activitati. David este in mijlocul tuturor zilelor, el este motivul nostru important pentru orice activitate. Fie ca este vorba despre controale neurologice, oftalmologice sau doar analize medicale, fie ca este vorba de terapii sau scoala, totul este urmat cu sfintenie, indiferent cat de greu ar fi. Toate acestea au aratat ca David este pe un drum bun, dar greu, care trebuie sa continue. Meritul nu este doar al lui sau al nostru, meritul este in mare masura si al vostru, al celor care ati fost mereu aproape de el si l-at incurajat prin donatii, dirijari de sume, rugaciuni sau chiar vorbe pline de duh. Tuturor le multumesc din suflet ! Asa cum am spus, drumul lui continua cu multe terapii care vor fi si mai mult diversificate sau medicamente uneori din tara, alte ori din strainatate. Vom avea nevoie in continuare de sustinere si pentru acest lucru va rugam sa ne fiti in continuare alaturi, fie prin dirijarea de 3,5% din impozitele pe salarii, fie prin dirijarea de pana la 20% din impozitul pe profit in luna decembrie, fie prin donari de sume sau alte sponsorizari. Si in prag de noi sarbatori tinem sa va multumim pentru sufletul vostru minunat si va uram Sarbatori cu sanatate, bucurii, belsug, oameni dragi si pace !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu